5 Ξεκάθαρα Σημάδια που δείχνουν πως η Ισχυρή σας Προσωπικότητα Τρομοκρατεί τους Ανθρώπους Γύρω σας!

Ίσως γνωρίζετε κάποιον που έχει μια εξαιρετικά ισχυρή προσωπικότητα. Κάποιος που φαίνεται ιδιαίτερα ανεξάρτητος. Ή, ίσως το άτομο αυτό να είστε και εσείς οι ίδιοι! Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να γνωρίζετε τι θέλετε και να έχετε τα κότσια να το κυνηγήσετε, αλλά κάποιος με ισχυρή προσωπικότητα μπορεί να φανεί συχνά ως επιθετικός ή αγενής. Ένα ισχυρό πρόσωπο μπορεί να έχει τη μεγαλύτερη καρδιά, αλλά μπορεί να εκφοβίσει και να κάνει μια κακή πρώτη εντύπωση.
Σας παρουσιάζουμε τα πέντε σημάδια που θα σας δείξουν αν έχετε ισχυρή προσωπικότητα:
1. Δεν αντέχετε τις απλές συζητήσεις
Συζητήσεις που μένουν στην επιφάνεια τείνουν να είναι βαρετές. Μιλώντας για τον καιρό είναι ο χειρότερος εφιάλτης σας. Αν έχετε ισχυρή προσωπικότητα, οι πιθανότητες είναι πως σας αρέσει να σκέφτεστε βαθιά και συχνά έχετε ιδέες που θέλετε να μοιραστείτε. Βλέπετε τις απλές συζητήσεις ως χάσιμο χρόνου και σας κάνουν να νιώθετε άβολα. Η ψιλοκουβέντα δεν σας επιτρέπει να γνωρίσετε πραγματικά ένα άτομο και είναι πάρα πολύ προβλέψιμες. Σας ενδιαφέρει περισσότερο το βάθος και το νόημα.
2. Ενοχλήστε από την άγνοια
Η προσωπικότητά σας βασίζεται στη γνώση και συνήθως είστε αυτοδίδακτοι. Θεωρείτε τον εαυτό σας πολύ καλά ενημερωμένο σχετικά με μια ποικιλία θεμάτων και μπορείτε απολαμβάνετε την ανάγνωση ενός καλού βιβλίου. Επενδύετε χρόνο και προσπάθεια στην άσκηση του εγκεφάλου σας κι έτσι, όταν οι υπόλοιποι σας κάνουν κάποιο σχόλιο ή κρίνουν πράγματα που δεν καταλαβαίνουν, σας ενοχλεί αφάνταστα. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας για να επισημάνετε τα λάθη κάποιου άλλου ή να τις χρησιμοποιήσετε για να ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να σκέφτονται περισσότερο πριν μιλήσουν.
3. Δεν δέχεστε τις δικαιολογίες
Δουλεύετε σκληρά σε καθημερινή βάση, έτσι ώστε όταν κάποιος έρχεται σε σας με μια δικαιολογία, αρνείστε να σπαταλούν το χρόνο σας κλαψουρίζοντας ή προσπαθώντας να δικαιολογηθούν. Θα προτιμούσατε να επικεντρωθούν σε ό,τι μπορούν να κάνουν για να διορθώσουν την κατάσταση, αντί να αγωνιούν για το πρόβλημα. Πιέζετε συνέχεια τον εαυτό σας να είστε καλύτεροι. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος δεν μπορεί να κάνει κάτι, αλλά υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόγοι για τους οποίους μπορεί.
4. Δεν αναζητάτε την επιφανειακή προσοχή
Έχοντας ισχυρή προσωπικότητα σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε ή δεν ζητάτε την προσοχή. Είστε ευτυχισμένοι και νιώθετε ασφαλείς. Θα προτιμούσατε να αφήσετε τη δουλειά σας να μιλήσει από μόνη της.
5. Δημιουργείτε τις ευκαιρίες
Ενώ κάποιοι κάθονται και περιμένουν για μια προαγωγή, εσείς εργάζεστε για τους στόχους σας και δημιουργείτε τις δικές σας ευκαιρίες. Γνωρίζετε ότι η μάθηση, αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη, είναι σημαντική και δεν φοβάστε να αρπάξετε μια ευκαιρία.
newsone.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook 

Ακολούθησέ μας στο Twitter